Tuesday, 28 August 2012

stop hoping :'/


MSMI? k, semue tu dh jd kenangan :'/ dh jadi sejarah hidup aku :')
thankss awk sbb PERMAINkn sy selama ni :') thanks jugak sbb buat sy MENANGIS mlm ni :')
tak kesah lah.. sbb sy kan manusia yg takde PERASAAN.. kn? :') rase mcm nak gelakkk besar je malam ni... HAHAHAHA, sedakkknyaaa bilee dipermainkan :') sumpah happy bila jd mcm ni, dah rase mcm takde hati.. :') ntah kemane perasaan syg, cinta..hnye skrang tnggl perasaan pilu,terkilan dan serik untuk bercinta lagi... dulu suruh sy jatuh cinta pade awk, bile sy dah terjatuh cinta..tinggal sy pulak...ape dah jd ? mane janji janji palsu awk tu? mane janji taknak tnggl sy? kemane semue janji tu? dah buang dlm tong sampah ke? lain kali jgn nk berjanji klau kite tu tak prnah nk tepati:') honestly, entry kat bawah ni rase mcm sie sie jee.. rase mcm bodoh.. nampak mcm desprate sgt.. eh, tolong lahh.. kalau rase tak mampu nk jagee perasaan sy, jgn buad sy jatuh cinta :') tahu tak ape mksud tu?..hmm,perit gile kot bile dh jd mcm ni..sy tak kuat nk hdapi ni sorg sorg :'/
hmmm, sy tahu awk sedang trial skrang ni kan? awk taknak diganggu kan? tp tak perlu lahh nak mrh mrh bile sy text awk sekeping..tak salahh kan klau awk ckp elok elok yg awk nk study..dan taknak diganggu.. :') pdahal sbnrnyee awk tak study pun kan? awk otp dgn dia.. sy tahuu semueenyee.. :') hmm, mane awk yg dulu? manee awk yg selalu buad sy senyum dulu? mane MSMI sy? humpp, sekejap jee awk hilang kan? sekejap je maseeee berlalu :'(
dulu,sy selalu je tgk awk comment gmbr dgn dia, buad status untk dia, berlove love dgn dia, tapi sy tak pernah pun marah atau kate ape ape kn? wlaupun hati sy teramat terase.. tp bile td sy bace awk kate mcm tu, seriously, i'm give up.. dh tak thannn nk hadapii nii , tambah pulak bile dia cerite semuenyee psal awk.. dri A-Z..:'(  ya ALLAH, hancur hati.. :'( ape semueni?
hmmm, semuenyee dh tnggl kenangan, sy mmg dh terang terang takkn dpt milliki awk dan tak lyk untuk miliki awk:') mmg sweet gile kan awk khamis ni? ya ALLAH,dok snggupnyee :'/...hm,sy dah taknak ganggu "RELAY" awk berdue.. cukuplahh ape yg sy dpt ni.. cukup lahh smpai disini sy berharap.. malas dh nak lukai hati ni...dulu, awk mnjadi semngat sy..kekuatan sy hnye ade pde awk.. tp skrang, semngat sy dh jatuhh..dah takde ape ape yg boleh kuatkan sy :'/ sy ingt awk bolehh jage dan bimbing sy,,, rupenyee tak..sy salah org :') sy hrap awk bhagiee lepass ni.. thankss sgt untuk selamenii :') last "ILOVEYOU"...take caree,, bye :')



*buad mase skrang aku takk desprate lagii nak ade boyfriend,seriously aku dh serik jatuhh cinta.. :') start a new life with a fake smile :'/


Thanx For Reading This Entry. Like and Comment

No comments:

Post a Comment