Sunday, 26 August 2012

MSMI :) (luahan hati)

MSMI :) sy hrap awk bace entry ni :')
syg, kte tak pernh knl pun sebelum ni kan? kte tak pernah bertegur sape pun sebelum ni kan?
tp tak tahu lah knp, awk terlintas nk tegur sy dlm laman social muke buku..lpas tu, kte brangkatkn? kte selalu textingkan? selalu je otp malam malam..2 3 hari lepas tu, awk ajak sy "relay" dgn awk kn? dan awk jnji tak nk tnggl sy kan? k,lame lame,tibe2 je datang perasaan "fall in love" walaupun sy dh tahu yg awk KEPUNYAAN siDIA :')..
seriously,sy tak tahu knp sy boleh syg awk gila bab*..tak tahu knp sy boleh jatuh cinta dkat awk wlaupun sy tahu awk sbnrnya milik siDIA :') honestly,selepas sy clash dgn mr.M..sy tak boleh trime sape sape dlm hidup sy..boleh dikatekan sy trime org hnye untuk penuhkan ruang sunyi sy..dan tak pernah sesekali knlkan dkat mama ataupun crite dekat mama.. tp bila awk muncul dlm hidup sy, ntah knp sy rase sy boleh trime awk seadanya dan rase bolehh pergi jauhh.. semue bndee psal awk klauboleh nk bagitahu mama..mybe sbb awk terlalu sweet dan sgt sgt sweet syg.. awk tahu? 2 org sedang menunggu jwpan sy samada trime cinta dia atau tidak.. tapi sy tolakk cinta  dyeorg sbb sy terlalu sygkn awk wlaupun dyeorg selalu buad sy senyum...seriuosly,sy syg gile awk :') syg sgt sgt sgt dan sgt :')..hm, awk ingt tak awk belikan sy cincin couple? k,sy happy sgt sbb awk snggup belikan cincin tu wlaupun tak murahh...seriuosly sweett... sweet sgt :')..thankss so much :') rindu saat saat tu..hm, awk tahu tak, setiap kali sy bace je ape ape yg berkaitan tentang awk dgn siDIA,   hnye ALLAH je tahuu perasaan sy..ya ALLAH, terasanyeee...tp sy tak pernh kate ape ape kan? sbb sy tahu,sy takde hak nk larang atau marah :') dah lah tiap kali ade msalah dia mngadu dkat sy.. klau awk jd sy.. ape perasaan awk? mmg terasa gila kan ? :')
k, sekarang ni awk dh mulai berubah, kte dh jarang texting kan? kte dh jrang otp kan? awk dh jrang sebut "ILOVEYOU" kan...ntah knp,sekejap je saat saat indah tu berlalu..sy rindu awakk :') dh sebulan kte ber"relay", tapi tak tahu lahh mcm mane lepas ni, sy harap ia terus OKAY :')..sy tahu sy tak sempurna mcm siDIA,tak sempurna mcm org lain, dan tak sempurna dimate awk..:') tp sy sedang belajar untuk mnjadi sempurna demi awk, takpe :), klau awk rasa masihh perlu kan sy, cari je sy bile bile mase , sy selalu ade untuk awk...tp klau dah rase sy tak penting :') tolong abaikan sy :') sy doakan awk bahagiaa syg :') ingt tau,sy selalu ADE untuk awk :') good luck SPM,buad yg terbaikk... sy doakan awk berjaye... sy SYG awk bieyy :') muahh :* kbye...MSMI <3

*lagu blog ni sy tuju kan untuk awk sweetheart,,, never stop loving you, and relationship never ends <3
Thanx For Reading This Entry. Like and Comment

No comments:

Post a Comment