Tuesday, 28 August 2012

stop hoping :'/


MSMI? k, semue tu dh jd kenangan :'/ dh jadi sejarah hidup aku :')
thankss awk sbb PERMAINkn sy selama ni :') thanks jugak sbb buat sy MENANGIS mlm ni :')
tak kesah lah.. sbb sy kan manusia yg takde PERASAAN.. kn? :') rase mcm nak gelakkk besar je malam ni... HAHAHAHA, sedakkknyaaa bilee dipermainkan :') sumpah happy bila jd mcm ni, dah rase mcm takde hati.. :') ntah kemane perasaan syg, cinta..hnye skrang tnggl perasaan pilu,terkilan dan serik untuk bercinta lagi... dulu suruh sy jatuh cinta pade awk, bile sy dah terjatuh cinta..tinggal sy pulak...ape dah jd ? mane janji janji palsu awk tu? mane janji taknak tnggl sy? kemane semue janji tu? dah buang dlm tong sampah ke? lain kali jgn nk berjanji klau kite tu tak prnah nk tepati:') honestly, entry kat bawah ni rase mcm sie sie jee.. rase mcm bodoh.. nampak mcm desprate sgt.. eh, tolong lahh.. kalau rase tak mampu nk jagee perasaan sy, jgn buad sy jatuh cinta :') tahu tak ape mksud tu?..hmm,perit gile kot bile dh jd mcm ni..sy tak kuat nk hdapi ni sorg sorg :'/
hmmm, sy tahu awk sedang trial skrang ni kan? awk taknak diganggu kan? tp tak perlu lahh nak mrh mrh bile sy text awk sekeping..tak salahh kan klau awk ckp elok elok yg awk nk study..dan taknak diganggu.. :') pdahal sbnrnyee awk tak study pun kan? awk otp dgn dia.. sy tahuu semueenyee.. :') hmm, mane awk yg dulu? manee awk yg selalu buad sy senyum dulu? mane MSMI sy? humpp, sekejap jee awk hilang kan? sekejap je maseeee berlalu :'(
dulu,sy selalu je tgk awk comment gmbr dgn dia, buad status untk dia, berlove love dgn dia, tapi sy tak pernah pun marah atau kate ape ape kn? wlaupun hati sy teramat terase.. tp bile td sy bace awk kate mcm tu, seriously, i'm give up.. dh tak thannn nk hadapii nii , tambah pulak bile dia cerite semuenyee psal awk.. dri A-Z..:'(  ya ALLAH, hancur hati.. :'( ape semueni?
hmmm, semuenyee dh tnggl kenangan, sy mmg dh terang terang takkn dpt milliki awk dan tak lyk untuk miliki awk:') mmg sweet gile kan awk khamis ni? ya ALLAH,dok snggupnyee :'/...hm,sy dah taknak ganggu "RELAY" awk berdue.. cukuplahh ape yg sy dpt ni.. cukup lahh smpai disini sy berharap.. malas dh nak lukai hati ni...dulu, awk mnjadi semngat sy..kekuatan sy hnye ade pde awk.. tp skrang, semngat sy dh jatuhh..dah takde ape ape yg boleh kuatkan sy :'/ sy ingt awk bolehh jage dan bimbing sy,,, rupenyee tak..sy salah org :') sy hrap awk bhagiee lepass ni.. thankss sgt untuk selamenii :') last "ILOVEYOU"...take caree,, bye :')



*buad mase skrang aku takk desprate lagii nak ade boyfriend,seriously aku dh serik jatuhh cinta.. :') start a new life with a fake smile :'/


Thanx For Reading This Entry. Like and Comment

Sunday, 26 August 2012

MSMI :) (luahan hati)

MSMI :) sy hrap awk bace entry ni :')
syg, kte tak pernh knl pun sebelum ni kan? kte tak pernah bertegur sape pun sebelum ni kan?
tp tak tahu lah knp, awk terlintas nk tegur sy dlm laman social muke buku..lpas tu, kte brangkatkn? kte selalu textingkan? selalu je otp malam malam..2 3 hari lepas tu, awk ajak sy "relay" dgn awk kn? dan awk jnji tak nk tnggl sy kan? k,lame lame,tibe2 je datang perasaan "fall in love" walaupun sy dh tahu yg awk KEPUNYAAN siDIA :')..
seriously,sy tak tahu knp sy boleh syg awk gila bab*..tak tahu knp sy boleh jatuh cinta dkat awk wlaupun sy tahu awk sbnrnya milik siDIA :') honestly,selepas sy clash dgn mr.M..sy tak boleh trime sape sape dlm hidup sy..boleh dikatekan sy trime org hnye untuk penuhkan ruang sunyi sy..dan tak pernah sesekali knlkan dkat mama ataupun crite dekat mama.. tp bila awk muncul dlm hidup sy, ntah knp sy rase sy boleh trime awk seadanya dan rase bolehh pergi jauhh.. semue bndee psal awk klauboleh nk bagitahu mama..mybe sbb awk terlalu sweet dan sgt sgt sweet syg.. awk tahu? 2 org sedang menunggu jwpan sy samada trime cinta dia atau tidak.. tapi sy tolakk cinta  dyeorg sbb sy terlalu sygkn awk wlaupun dyeorg selalu buad sy senyum...seriuosly,sy syg gile awk :') syg sgt sgt sgt dan sgt :')..hm, awk ingt tak awk belikan sy cincin couple? k,sy happy sgt sbb awk snggup belikan cincin tu wlaupun tak murahh...seriuosly sweett... sweet sgt :')..thankss so much :') rindu saat saat tu..hm, awk tahu tak, setiap kali sy bace je ape ape yg berkaitan tentang awk dgn siDIA,   hnye ALLAH je tahuu perasaan sy..ya ALLAH, terasanyeee...tp sy tak pernh kate ape ape kan? sbb sy tahu,sy takde hak nk larang atau marah :') dah lah tiap kali ade msalah dia mngadu dkat sy.. klau awk jd sy.. ape perasaan awk? mmg terasa gila kan ? :')
k, sekarang ni awk dh mulai berubah, kte dh jarang texting kan? kte dh jrang otp kan? awk dh jrang sebut "ILOVEYOU" kan...ntah knp,sekejap je saat saat indah tu berlalu..sy rindu awakk :') dh sebulan kte ber"relay", tapi tak tahu lahh mcm mane lepas ni, sy harap ia terus OKAY :')..sy tahu sy tak sempurna mcm siDIA,tak sempurna mcm org lain, dan tak sempurna dimate awk..:') tp sy sedang belajar untuk mnjadi sempurna demi awk, takpe :), klau awk rasa masihh perlu kan sy, cari je sy bile bile mase , sy selalu ade untuk awk...tp klau dah rase sy tak penting :') tolong abaikan sy :') sy doakan awk bahagiaa syg :') ingt tau,sy selalu ADE untuk awk :') good luck SPM,buad yg terbaikk... sy doakan awk berjaye... sy SYG awk bieyy :') muahh :* kbye...MSMI <3

*lagu blog ni sy tuju kan untuk awk sweetheart,,, never stop loving you, and relationship never ends <3
Thanx For Reading This Entry. Like and Comment

Saturday, 23 June 2012

dyelah abang, dyelah kawan, dyelah sahabat, dyelahh ayahh.. dyelahh apih :*


hayy readers :*..sihat dok??? lamekan mimy dok update blog busuk mimy ni kan? ohh,,rindunyaa nk update blog busuk ni :*..k, rinduuu jugok dkattt awok awok pembacee setiee blog busuk ni :*
okay, awok awok semue nampak x gmbr dkat atas tu? k, tu AFYZ APIZ..dye semakk kn? mmg pun.... dyelah abg, dyelah kwn, dyelah sahabat, dyelah ayh, dyelah teman, dyelahh apihh dan dye jugelah busuk bangooo :*..dye budokk form 5 dkat skoloh smk bukit tunggal.. tuekn? kihkih :P.. k, please don't take him from me..sape2 rampass ye dri mimy, siapp ahh orgg tu... bersediee ahh nk knee suapp kasut dlm mulot..:D
k, mimy syg dye sgt sgt sgt sgt sgt hoo..*cukup dok? hmm,sbb dyee sokmo ade disisi mimy.. time sedih, ketawe ,sunyi, memerlukan...dye sokmo bgy dorongan dan nasihat yg positif..ni laa ade gunenyee sahabat kn? oyeah...;D
actually,mimy kenal dyeee baruuu tahun ni.. dok smpai 5 bulan pun lg, tp kteorg dh mcm kenal 10 tahun..ohh,sweet.. dye sungguh peramahhh..bak kateee pepatohh "dok kenal make dok cinta" ..kihkihkih..:* sayangg muu budok busuk ..:P *thank kepadee FIEY HANS jugok sbb knl kan akuuu dkat budokk semakk n comel ni..kaluu mu dok knl kn ye ke aku..xdok lahh dye dlm blog aku ni kn? hihi :P
k,nok tahu dok? budokk ni kn, cite cite dye nk jd photographer...mimy harap2 tertunailahh cite2 awokk tuu ye apih :*..mimy sokong sokmo.. asalkn model kekgy mimy jadi neyh? *haha,koyaa kejakk..:P..
k,doh doh ahh cte psal budok comel ni, kan dok psal2 ade org amik ye dri mimy..haha, kalu nk tahu selebih lanjut tetang dye ni, add dye dkat facebook afyz apiz II :D..btw, thanks apihh sbb sokmo tlg mimy time susoh, sokmo adeee dgn mimy, bgy nasihat yg positif...n sokmo buad mimy senyum :D.. sedakk dpt kwn mcm awok :D...k, jageee diri baik baik, jage beby molex..semogee kekal..spm kn tahun ni? buad molexx yeeee...mimy doa sokmo apihh..insyallah..k, muah.. i love you dear friends apih..:D




Thanx For Reading This Entry. Like and Comment